Niko Puranen, Lakimies (OTM), toimitusjohtaja - Lekantti Oy

Niko Puranen

Juristi, OTM

Toimitusjohtaja

Lekantti Oy:n perustajaosakas. (Oikeustiede.com, Oikistreeni ja Brändisuojaaja).

Lupalakimies

Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja.

Kouluttaja

Juridiikan kouluttaja.

Esittely

Brändisuojaaja

Puranen on kokenut neuvottelija ja juridiikan kouluttaja. Yritysjuristina Puranen on toiminut vuodesta 2019 alkaen.

Purasen pääasiallisena erikoistumisalana on pienosakeyhtiöiden yritysjuridiikka eli listaamattomien osakeyhtiöiden juridiset kysymykset. Hän auttaa hallituksia ja toimitusjohtajia toimimaan lain vaatimusten mukaisesti.

Purasen keskeisenä toimenkuvanansa on suojata brändejä kopioinnilta, arvonmenetykseltä, vahingonkorvausvaatimuksilta ja juridisten ongelmien aiheuttamalta mainehaitalta. Kiteytettynä Puranen on Brändisuojaaja™.

Omakohtainen kokemus verkkokaupasta erottaa Purasen monista muista verkkokauppaoikeuden asiantuntijoista. Puranen tuntee verkkokaupan hyvin koodin ja käytännön tasolla.

 

Projektit

  • Oikeustiede.com on Niko Purasen kehittämä verkkokoulutusalusta, jonka Puranen on kehittänyt juridisten koulutusten tarpeita ajatellen. Instagram-tili: @OikeustiedeCom.
  • Oikistreeni on Niko Purasen kehittämä valmennuskurssi oikeustieteelliseen. Kevään 2023 valmennuskurssi on jo neljäs kerta, kun Lekantti järjestää valmennuskurssin oikeustieteelliseen. Kurssilaiset ovat antaneet jo vuosia putkeen valmennukselle arvosanaksi yli 4,5 tähteä.
  • Lekantti Laatija on asiakirjojen laadinnan automatisointiin tähtäävä projekti. Voit testata täältä, kuinka helposti syntyy vakiomuotoinen yhtiöjärjestys. Edistyneemmät versiot ovat vain sisäisessä käytössä. Puraselta löytyy hyödyllistä asiantuntemusta erilaisiin Legal Tech -projekteihin.
  • @Juristiniko on Niko Purasen TikTok-tili. Videoiden kommenteissa on mahdollisuus esittää juridisia kysymyksiä. Kiinnostavampiin kysymyksiin on mahdollista saada videovastaus.
  • Brändisuojaaja™ auttaa suojaamaan brändisi. Vinkkejä brändin suojaamiseen saa mm. blogista, jota Niko Puranen kirjoittaa.

Yhteystiedot

Varaa maksuton tilannekartoitus

Tilannekartoitus sisältää enintään 15 minuutin puhelinneuvottelun juristin kanssa. Juristi perehtyy antamiesi esitietojen perusteella tapaukseesi jo ennen varattua aikaa.

Keskustelun aikana saat käsityksen, millä tavalla juristi hoitaisi asiaasi eteenpäin.

Saat asiantuntijan näkemyksen siitä, kannattaako asiassasi turvautua juristiin. Teemme tarvittaessa laskelmia mahdollisista kustannuksista. Huomioimme mahdollisen oikeusturvavakuutuksen vaikutuksen kustannusvastuuseen.

Voit tehdä muutoksia ajanvaraukseesi sähköpostiisi toimitettavan linkin kautta. Voit peruuttaa tai siirtää aikaa koska vaan ennen puhelua. 

Mikäli juristi on estynyt hoitamaan asiaa, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian.

Helsingin yliopisto, 2019 

Asianajajatutkinto, 2020

Helsingin yliopisto