Lekantti Oy – vaativia oikeudellisia toimeksiantoja hoitava lakitoimisto

Juridiset kysymykset ovat harvoin yksinkertaisia. Oikeudellisen ongelman ratkaiseminen voi vaatia kokonaisvaltaista ymmärrystä. Toimeksiannon vaativuus ei ole este, kun asia kuuluu vahvuusalueisiimme. 

Itsenäinen ja riippumaton lakitoimisto

Lekantti Oy on itsenäinen ja riippumaton lakitoimisto. Riippumattomuus julkisoikeudellisista yhdistyksistä ja järjestöistä takaa, että voimme keskittyä ajamaan täysin sinun ja edustamasi yhteisön etuja lainsäädännön mahdollistamissa puitteissa.

 • Toimintaamme valvovat ainoastaan toimivaltaiset viranomaiset.
 • Emme ole Asianajajaliiton jäseniä tai kuulu mihinkään toimistojen verkostoon.
 • Emme ota vastaan asianajotoimeksiantoja, jos olemme esteellisiä hoitamaan asiaa.
 • Toimistolla ei ole omistuskytköksiä asianajotoimistoihin tai lakiasiaintoimistoihin.
 • Toimintaamme ohjaavat lainsäädäntö ja viranomaisen määräykset.
 

Luotettava lakiasiaintoimisto

Lekantti on luotettava juridiikan asiantuntija, joka noudattaa asianajoalan vakiintuneita käytäntöjä toimiston yleisiin järjestelyihin liittyen.

 • Asiantuntijoitamme sitoo tiukka ja ehdoton lakisääteinen salassapito- ja vaitiolovelvollisuus, jota vahvistaa toimeksiantosopimukseen otettu sopimusperusteinen salassapitoehto.
 • Käsittelemme arkaluontaisia tietoja suojattujen ja salattujen yhteyksien kautta tietoturvallisuuteen liittyviä ohjeita noudattaen.
 • Asiakkaanamme saat koska tahansa keskeyttää asianajoon liittyvän toimeksiannon ilman syyn ilmoittamista.
 • Toimeksiannon hoitamisesta vastaa suomalaisessa yliopistossa ylemmän oikeustieteelliseen korkeakoulututkinnon suorittanut lakimies, jolla on luvan saaneen oikeudenkäyntiavustajan kelpoisuus sekä suoritettu asianajajatutkinto.
 • Toimistollamme on lakiasianpalveluiden vastuuvakuutus varallisuusvahinkoja varten LähiTapiolassa. Vakuutus korvaa varallisuusvahinkoja 200 000 euroon asti, ja vakuutus on voimassa koko Suomen kattavasti.
 • Lekantti Oy on merkitty aluehallintoviraston rahanpesun valvontarekisteriin 31.07.2020 alkaen. Rekisteröinti mahdollistaa muun muassa kiinteistöjen tai liiketoimintayksikköjen myymisessä/ostamisessa avustamisen, erilaisten tilien ja varallisuuden hoitamisen, yhteisöjen perustamiseen ja hallintaan liittyvät palvelut ja varojen järjestelyn sekä näihin kytköksissä olevien oikeudellisten palveluiden tarjoamisen.

Korkealuokkainen asiakastyytyväisyys

Olemme tyrehdyttäneet monet kerrat asiakkaidemme juridisen piinan. Hoitamamme tapaukset ovat liittyneet esimerkiksi osakasriitoihin, sopimusriitoihin, sekä sopimusten ja jurdisten asiakirjojen laadintaan. Asianajosalaisuuden turvaamiseksi emme julkaise tarkkoja tietoja hoitamistamme tapauksista.

Asiakaskuntamme on koostunut pääasiallisesti aloittavista yrityksistä kymmenissä miljoonissa laskettavaa liikevaihtoa tahkoaviin yrityksiin. Olemme palvelleet myös yksityishenkilöitä (sis. kuolipesät) kauppaoikeudellisissa kysymyksissä. 

Jani Rantala
Minivalmennukset Jani Rantala Oy
Read More

Selkeää, nopeaa, asiantuntevaa ja joustavaa palvelua.

Tarvitsimme yritykselle pari laajempaa sopimuspaperia ja ne hoituivat Nikolta asiantuntevasti.

Myöhemmin tuli tarve uusille sopimuspapereille, eikä tällöin tarvinnut kauaa pohtia, mistä niitä lähdetään hankkimaan - Nikolta tietysti.

Nikon suositukset laadintatilanteessa ovat olleet arvokkaita. On mukava työstää sopimuksia, kun saa samalla asiantuntevaa ohjausta.

Käytämme Nikon sopimuspapereita liiketoiminnassamme, jotta yhteistyö on selkeää kaikille osapuolille ja jotta voidaan olla varmoja, että jokainen tekee oman osansa.

Nikosta on syntynyt nopeasti luotettava kumppani juridisissa asioissa.

Suosittelen lämpimästi ottamaan yhteyttä ⭐⭐⭐⭐⭐
Led Future Oy
Read More

Led Future on savolainen UVC-LED desinfiointilaitteiden valmistaja. Led Futuren kehittämät laitteet tuhoavat tehokkaasti niin superbakteerit kuin mikrobit pinnoilta. Lyhyt kahden minuutin käsittely tuhoaa peräti 99,99 % pinnan bakteereista. Käsittely tehoaa bakteereihin, viruksiin, sieniin, homeisiin ja alkueläimiin. Tuhovoimastaan huolimatta laitteen käyttö on turvallista. Laitetta on testattu ja käytetty yliopistollisissa sairaaloissa. Koronan runtelemassa maailmassa Led Futuren laitteiden potentiaali on kasvanut räjähdysmäisesti. Lekantti on avustanut Led Futurea markkinoiden haltuunottamisessa kansainvälisesti.

“Lekantilta olemme saaneet merkittävästi lakiapua sopimustemme ja verkkokaupamme rakentamiseen sekä yrityksen kipeästi kaipaamaa lakiapua. Yrittäjällä on niin paljon muuta tekemistä liiketoiminnan pystyttämisessä ja hoitamisessa, joten juridisten asioiden hoitamisessa tarvitaan apua. Lekantin kanssa yhteistyö on ollut sujuvaa ja nopeaa. Suosittelen.”

Previous
Next