Lekantti Oy – lakitoimisto

Juridiset kysymykset ovat harvoin yksinkertaisia. Oikeudellisen ongelman ratkaiseminen voi vaatia kokonaisvaltaista ymmärrystä. 

Yrityksen historia

Lekantti Oy on perustettu vuosien 2019–2020 vaihteessa. Perustamisesta asti Lekantti Oy on pitänyt päämajaansa Helsingin Esplanadilla. Asiakkaita on ollut maailmanlaajuisesti, mutta asianajoa Lekantti Oy harjoittaa vain Suomessa.

Lekantti Oy tunnetaan asianajon lisäksi Oikeustiede.com-palvelusta sekä suosituista Oikistreeni-valmennuskursseista. Kouluttaminen ja materiaalien tuottaminen ovat aina olleet olennaisena osana toimintaa. Lekantin sisäpiiristä asiakirjamalleja on ladattu kymmeniätuhansia kertoja.

Mistä nimi "Lekantti" tulee?

 Lekantti on johdettu sanoista ”legaalinen”, “kantti”, ”timantti” ja ”elegantti”. Näistä sanoista muodostuu legaalinen timantti eli ”laillinen timantti”.

Lekantti tekee töitä puolustaakseen asiakkaiden laillisia oikeuksia timantin kovuudella. Tästä kovuudesta kertoo myös Lekantin slogan ”jämäkkää asianajoa”.

Lekantti on suojattu tavaramerkki. Brändin ytimessä on tarjota jämäkkää asianajoa ja eleganttia asiakaspalvelua.

Luotettava lakiasiaintoimisto

Lekantti on luotettava juridiikan asiantuntija, joka noudattaa asianajoalan vakiintuneita käytäntöjä toimiston yleisiin järjestelyihin liittyen.

  • Asiantuntijoitamme sitoo tiukka ja ehdoton lakisääteinen salassapito- ja vaitiolovelvollisuus, jota vahvistaa toimeksiantosopimukseen otettu sopimusperusteinen salassapitoehto.
  • Käsittelemme arkaluontaisia tietoja suojattujen ja salattujen yhteyksien kautta tietoturvallisuuteen liittyviä ohjeita noudattaen.
  • Asiakkaanamme saat koska tahansa keskeyttää asianajoon liittyvän toimeksiannon ilman syyn ilmoittamista.
  • Toimeksiannon hoitamisesta vastaa suomalaisessa yliopistossa ylemmän oikeustieteelliseen korkeakoulututkinnon suorittanut lakimies, jolla on luvan saaneen oikeudenkäyntiavustajan kelpoisuus sekä suoritettu asianajajatutkinto.
  • Toimistollamme on lakiasianpalveluiden vastuuvakuutus varallisuusvahinkoja varten LähiTapiolassa. Vakuutus korvaa varallisuusvahinkoja 200 000 euroon asti, ja vakuutus on voimassa koko Suomen kattavasti.
  • Lekantti Oy on merkitty aluehallintoviraston rahanpesun valvontarekisteriin 31.07.2020 alkaen. Rekisteröinti mahdollistaa muun muassa kiinteistöjen tai liiketoimintayksikköjen myymisessä/ostamisessa avustamisen, erilaisten tilien ja varallisuuden hoitamisen, yhteisöjen perustamiseen ja hallintaan liittyvät palvelut ja varojen järjestelyn sekä näihin kytköksissä olevien oikeudellisten palveluiden tarjoamisen.

Korkealuokkainen asiakastyytyväisyys

Olemme tyrehdyttäneet monet kerrat asiakkaidemme juridisen piinan. Hoitamamme tapaukset ovat liittyneet esimerkiksi osakasriitoihin, sopimusriitoihin, työsuhteen päättymisiin sekä sopimusten ja juridisten asiakirjojen laadintaan. Asianajosalaisuuden turvaamiseksi emme julkaise tarkkoja tietoja hoitamistamme tapauksista.

Asiakaskuntamme on koostunut pääasiallisesti aloittavista yrityksistä kymmenissä miljoonissa (n. 80 milj.) laskettavaa liikevaihtoa tahkoaviin yrityksiin. Olemme palvelleet myös yksityishenkilöitä (sis. kuolipesät) monenlaisissa oikeudellisissa kysymyksissä kysymyksissä. 

Liity sisäpiiriin!

Saa pääsyoikeus kymmeniin juridisiin asiakirjamalleihin ja tietoiskuihin maksutta.