Varaa aika yritysjuristille: Niko Puranen (OTM) - Lekantti Oy
Ajanvaraus - juristi

VARAA AIKA YRITYSJURISTILLE

Varaa maksuton alkukartoitus etänä tai kiinteähintainen tapaaminen toimistolla (115 € + alv 24 %). 

Juristi: Niko Puranen (OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja). Puranen on kokenut neuvottelija ja juridiikan kouluttaja. Yritysjuristina Puranen on toiminut vuodesta 2019 alkaen. Erikoistumisala: tekijänoikeus, tavaramerkit, sopimusoikeus, vahingonkorvausoikeus, yhtiöoikeus, työoikeus, kuluttajaoikeus, markkinaoikeus ja riidanratkaisu.

Lekantti Oy

Tietoa & ohjeita

Lupaus: Asiaasi perehtynyt juristi. Ei yllätyslaskua ylittyvästä ajasta. 

Alkukartoitus sisältää enintään 15 minuutin etätapaamisen asiaasi perehtyneen juristin kanssa. Saat linkin Google Meet -tapaamiseen sähköpostitse. 

Aikaa tapaamiseen on varattu 15 minuuttia. Mikäli aika ei riitä, asioita on mahdollista käydä läpi sähköpostitse ennen toimeksiannon tekemistä. Et saa koskaan yllätyslaskua.

Etätapaaminen on maksuton, eikä sido toimeksiannon tekemiseen. Tapaamisen aikana saamasi neuvot jäävät käyttöösi.

Saat asiantuntijan näkemyksen siitä, kannattaako asiassasi turvautua juristiin. Teemme tarvittaessa laskelmia mahdollisista kustannuksista. Huomioimme mahdollisen oikeusturvavakuutuksen vaikutuksen kustannusvastuuseen. Saat tarvittaessa myös riskiarvion oikeudellisten toimenpiteiden riskeistä.

Voit tehdä muutoksia ajanvaraukseesi sähköpostiisi toimitettavan linkin kautta. Voit peruuttaa tai siirtää aikaa koska vaan ennen tapaamista.

Saat linkin videoneuvotteluun Google Meet-palveluun. Et tarvitse osallistumiseen käyttäjätiliä. Käytössämme on myös muita palveluita. Ole yhteydessä, jos haluat vaihtaa palvelua.

Chromen, Firefoxin, Safarin ja uuden Edgen käyttäjien ei tarvitse asentaa laajennuksia tai ohjelmistoja. Meet toimii täysin selaimessa. Mobiililaitteiden käyttäjien on asennettava Meet ‑sovellus Applen App Storesta tai Google Play kaupasta.

Lähetämme kuvaa oletuksena 720p teräväpiirtona valokuitua pitkin, jotta esitysmateriaalin pystyy lukemaan selvästi. Mikäli yhteys pätkii, laskemme lähetettävän kuvan laatua.

Voimme tavata Helsingin keskustan toimistolla tai sen läheisyydessä olevalla neuvottelutilalla. Tapaamiseen on varattu oletuksena 45 minuuttia aikaa.

Varaamme sopivan neuvottelutilan tapaamiseen ajanvarauksen jälkeen Helsingin keskustasta. Lähtökohtaisesti käytämme toimistomme (Eteläesplanadi 2) neuvottelutiloja. 

Ajanvarauksen jälkeen tiedustelemme tarkempaa henkilömäärää, kokoustarjoiluun liittyviä allergioita ja muita ruoka-ainerajoituksia sekä pysäköinnin tarvetta.

Kokoustiloissa on tarjolla käsidesiä ja kasvomaskeja. Juristi on koronarokotettu.

Voit peruuttaa tai siirtää maksutta varaamasi ajan sähköpostiisi lähetettävän linkin kautta.

Varauksesta tulee Lekantti Oy:tä sitova, kun olet vastannut sähköpostiisi lähetettävään alkutiedusteluun ja Lekantti Oy:n juristi on vahvistanut ottavansa varauksen vastaan.

Mikäli juristi on estynyt hoitamaan asiaa, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian. Valitettavasti emme voi ottaa kaikkia halukkaita asiakkaaksemme.

Puhelun hinta: pvm/mpm. Maksuton alkuneuvottelu max. 15 min.