Lakimiehen laatimat verkkokaupan toimitusehdot - Lekantti

Lakimiehen laatimat verkkokaupan toimitusehdot

Lakimies suunnittelee ja laatii toimitusehdot verkkokauppaasi soveltuviksi.

Laadinnassa huomioidaan riskinhallinta, lainsäädännön vaatimukset ja ehtojen vaikutukset myyntiin.

580,00  + alv 24 % 30 minuuttia

Kuvaus

Verkkokauppa vaatii aina toimitusehdot. Yritys vastaa siitä, että verkkokaupan ehdot ovat lainmukaiset.

Toimitusehdoista ei tarvitse kuitenkaan rakentaa ehtomuuria, jotka toimivat lähinnä myynnin tukkeena. Selkeät ehdot sen sijaan ovat yksi tekijä, jolla verkkokaupan konversioastetta voi parantaa.

Miksi tilaisit verkkokaupan toimitusehdot Lekantilta?

Lekantti on erikoistunut verkkokauppaoikeuteen. Verkkokauppojen oikeudellisten ongelmien ratkaisemisen lisäksi Lekantti Oy:n perustajalla Niko Purasella on omakohtaista kokemusta myynnin kehittämisestä verkossa, verkkokauppojen perustamisesta sekä ylläpidosta.

Puranen on kehittänyt Lekantti Laatija verkkopalvelun, jossa verkkokaupan toimitusehtojen laadinnan voi aloittaa pikavalintojen avulla. Puranen toimii myös kouluttajana Verkkokauppiaan lakikoulun Murra ehtomuurit -verkkokurssilla.

Verkkokauppaoikeuteen erikoistuneen lakimiehen laatimat ehdot

Lekantti tarjoaa mahdollisuuden rakentaa toimitusehdot itse Lekantti Laatijan avulla, jonka jälkeen ehdot voi tarkistuttaa lakimiehellä. Vakiomalliset ehdot eivät kuitenkaan sovellu jokaiseen tilanteeseen. Lakimiehen yksilöllisesti laatimat ehdot suunnitellaan verkkokaupan tarpeisiin. Palvelu sisältää tunnin videoneuvottelun.