Maksuton verkkotapaaminen juristin kanssa - Lekantti

Alkukartoitus

Keskustele yrityksesi lakitarpeista juristin kanssa ajan kanssa. Alkukartoitus on 25 minuutin verkkotapaaminen, jossa käydään läpi liiketoimintasi juridiset kipupisteet.

Maksuton 25 minuuttia

Luokka:

Kuvaus

Alkukartoitus on tarkoitettu neuvoa-antavaksi keskusteluksi tilanteisiin, joissa et ole varma, mitä pitäisi tehdä. Alkukartoituksessa vaihtoehdot käydään niiden hyvien ja huonojen puolien kanssa läpi.

Jos Lekantin juridinen osaaminen voi säästää rahojasi tai tuoda muuten lisäarvoa, saat suosituksen tilanteeseesi sopivista palveluista. Alkukartoituksen tavoitteena on löytää sopivat ratkaisukeinot tilanteeseen.

Keskustelun jälkeen tiedät, miten sinun kannattaa edetä.

Lekantti ratkoo yritysten oikeudellisia kysymyksiä. Erikoistumisalana on verkkokaupan toimialaan liittyvät kysymykset.

Alkukartoitus soveltuu lakitarpeiden kartoittamiseen silloin, kun oikeudellinen ongelma on käsillä. Ennakollisestikin alkukartoitusta voi käyttää mahdollisten oikeudellisten riskien kartoitukseen.

Mitään sitoumuksia jatkotoimista alkukartoitukseen ei sisälly. Eikä alkukartoituksessa sinulle suositellakaan mitään palvelua, jos siitä ei ole tilanteessasi hyötyä.

Varaa aikasi verkossa

Voit varata ajan alkukartoitukseen valitsemalla viereisestä kalenterista sinulle sopivan ajan. Kun olet löytänyt sopivan ajan, lisää tuote ostoskoriin. Täytä yhteystietosi kassalla. Tilaaminen ei perusta toimeksiantosuhdetta, mutta kassalla saat tiedoksi Lekantin käyttöehdot ja yleiset toimeksiantosopimuksen ehdot.

Ajanvarauksen jälkeen saat kyselyn, jossa kartoitetaan tilanteesi ennen etätapaamista. Tapaamislinkin Google Meet videoneuvotteluun saat kyselyyn vastaamisen jälkeen. Videoneuvotteluun osallistuminen ei vaadi Google-tiliä tai erillisen ohjelmiston asentamista. Mobiililaitteella käytettäessä Google Meet -palvelua on sovelluskaupasta ladattava maksuton sovellus. Tarkemmat ohjeet saat vielä ajanvarauksen jälkeen.

Jos sinulle tulee esteitä, voit peruuttaa tapaamisen kirjautumalla omalle tilillesi.
Alkukartoitus onnistuu myös soittamalla perinteisesti puhelimella. Ajanvarausta soittaminen ei edellytä.

Kenelle alkukartoitus sopii?

  • Yrittäjälle: Alkukartoituksessa selvitetään, miten Lekantti voi tuoda lisäarvoa liiketoimintaasi.
  • Yrityksen päättäjälle: Ennen päätöksentekoa on hyvä saada näkemys, millainen päätös kannattaa tehdä. Alkukartoitus säästää aikaasi, kun mietit erilaisia toimintavaihtoehtoja.
  • Lakimiehelle: Lekantti tarjoaa konsultointia lakimiehille verkkokauppaoikeudellisissa kysymyksissä ja sopimusten automatisoinnissa.
  • Yrityksen perustamista suunnittelevalle: Ennen yrityksen perustamista voi olla mielessä monia oikeudellisia kysymyksiä. Alkukartoituksella voi saada vastauksia askarruttaviin kysymyksiin.

Niko Puranen

Niko Puranen on verkkokauppaoikeuteen erikoistunut lakimies.

Puhelun hinta: pvm/mpm. Maksuton alkuneuvottelu max. 15 min.