Verkkokaupan tietosuojaseloste, 875 € + alv 24 % - Lekantti

Verkkokaupan tietosuojaseloste

Informoi asiakkaita verkkokauppasi tietosuojakäytännöistä tietosuojaselosteella. Lakimiehen laatima tietosuojaseloste pohjautuu verkkokaupastasi tehtyyn analyysiin tietojen käytöstä.

875,00  + alv 24 % 60 minuuttia

Kuvaus

Vakuuta asiakkaasi ja viranomaiset henkilötietojen huolellisesta käsittelystä. 

Verkkokaupassa käytännössä aina käsitellään enemmän tai vähemmän henkilötietoja. Henkilötietojen keräämisessä, käsittelyssä ja rekisteröinnissä on noudatettava tietosuoja-asetuksen määräyksiä sekä sitä tarkentavaa lainsäädäntöä ja ohjeistuksia. 

Henkilötietojen käsittelyn vaatimukset ovat tiukentuneet viime vuosien aikana. Samanaikaisesti sekä huolellisuusvaatimukset että sanktiot ovat lisääntyneet.

Tietosuoja ei ole vain rekisteriseloste

Henkilötietolain aikainen käsitys tietosuojasta rekisteriselosteena kummittelee yhä useissa paikoissa. Jokaisesta rekisteristä erikseen tehtävän selosteen sijaan asiakasta on nykyisin informoitava laajemmin henkilötietojen keräämisestä, käsittelystä ja rekisteröinnistä.

Tietosuojavelvoitteet ulottuvat rekisterien ulkopuolelle. Tietosuoja pitää nykyisin rakentaa sisään kaikkeen toimintaan.

Hyödynnä henkilötietoja markkinoinnissa

Liiketoiminnan intressistä on tärkeää pystyä hyödyntämään henkilötietoja mahdollisimman monipuolisesti markkinoinnissa. Henkilötiedot on kerättävä oikealla tavalla, jotta niitä pystyy hyödyntää tehokkaasti.

Lakimiehen laatima verkkokaupan tietosuojaseloste

Verkkokaupan tietosuojassa on otettava huomioon sekä lainsäädännön vaatimukset että liiketoiminnan intressit. Lekantti laatii verkkokaupan tarpeisiin soveltuvan tietosuojaselosteen.

Palvelun sisältö

  • 60 min verkkokaupassa käsiteltävien tietojen kartoitus videoyhteydellä
  • Lakimiehen analyysi verkkokaupassa
  • Lakimiehen laatima tietosuojaseloste
  • Editointikierrokset