Markkinoinnin lainmukaisuuden tarkistus, 175 € + alv 24 % - Lekantti

Markkinoinnin lainmukaisuuden tarkistus

Tarkistuta markkinointimateriaalisi tai ideasi ennen kampanja aloitusta.

175,00  + alv 24 %

Luokka:
-
+

Kuvaus

Yritys on vastuussa markkinoinnin lainmukaisuudesta. Markkinointimateriaalin tarkistamisella voi välttää yllätykset.

Markkinoinnin lainmukaisuuden tarkistus on tarkoitettu valmiin tai luonnosasteella olevan markkinointimateriaalin tarkistamiseen. Markkinointimateriaali on voi olla esimerkiksi esite, video, äänite, laskeutumissivu, sosiaalisen median postaus tai ilmoitus.

Tarkistus sisältää markkinoinnissa käytettyjen ilmaisujen lainmukaisuuden tarkistuksen. Tarkistuksessa kiinnitetään huomiota kuluttajansuojan vaatimuksiin, vertailevan markkinoinnin sääntöihin, markkinoinnin eettisten sääntöjen mukaisuuteen sekä markkinoinnin hyvän tavan mukaisuuteen.

Tarkistettava aineisto voi olla pituudeltaan enintään 15 minuuttia tai 5 sivua. Laajemmat esitteet on mahdollista pikatarkistaa tämän palvelun puitteissa.

Ennen markkinoinnin aloittamista voi olla tarpeen tehdä myös muunlaista oikeudellista selvitystä. Räväyttävä markkinointi (mm. sissimarkkinointi) voi mennä joskus lainsäädännön harmaille alueille. Selvityksessä on mahdollista kartoittaa parasta tapaa toteuttaa räväyttävää markkinointia.

Markkinointi voi vaatia myös tekijänoikeuksien tai tavaramerkkien käytön lainmukaisuuden selvittämistä. Oikeudellisessa selvityksessä voidaan selvittää, millä ehdoilla markkinoinnissa voidaan käyttää toisten suojattua sisältöä.

Mikäli tarvitset vain nopean tsekkauksen markkinoinnin asianmukaisuudesta, voit pyytää lakimiehen lausunnon.

Puhelun hinta: pvm/mpm. Maksuton alkuneuvottelu max. 15 min.