Lakimiehen lausunto, 49,00 € + alv 24 % - Lekantti

Lakimiehen lausunto

Lakimiehen lausunto on juridinen näkemys oikeudelliseen tulkintaongelmaan. Hinta pitää sisällään vastauksen rajattuun oikeudelliseen ongelmaan.

Lakimies antaa vastauksen ilman oikeudellista tutkimusta. Mikäli kaipaat laajempaa oikeudellisista analyysiä, valitse Oikeudellinen selvitys.

49,00  + alv 24 %

Luokka:

Varasto loppu

Kuvaus

Lakimiehen lausunto auttaa sinua tekemään nopeammin paremmin juridisesti perusteltuja päätöksiä.

Palvelun tilaamalla saat suullisen tai lyhyen kirjallisen vastauksen yhteen kysymykseen sekä mahdollisesti samaan aiheeseen liittyviin tarkentaviin kysymyksiin.

Vastaus perustuu kirjallisiin lähteisiin, mutta ei sisällä eri tulkintavaihtoehtojen läpikäyntiä. Tulkinnanvaraisissa tilanteissa lausunto voi sisältää varauman useasta tulkintavaihtoehdosta.

Lakimiehen lausunto sisältää ratkaisu takuun:

Mikäli lakimies ei pysty antamaan vastausta kysymykseen, saat rahasi takaisin. 

Lakimiehen lausunnot antaa: Niko Puranen OTM. Puranen on verkkokauppaoikeuteen erikoistunut lakimies, joka on perehtynyt verkkoliiketoiminnan oikeudellisiin kysymyksiin.

Kysymykset voivat liittyä yksittäisten sopimuskohtien tulkintaan, kuluttajansuojaan, tekijänoikeuksiin, tavaramerkkeihin, mallisuojaan, verkkotunnuksiin, työoikeuteen, vahingonkorvauksiin, markkinaoikeuteen, arvonlisäverotukseen tai kilpailuoikeuteen.

Puhelun hinta: pvm/mpm. Maksuton alkuneuvottelu max. 15 min.