Kumppanuusohjelma - Lekantti Oy

Kumppanuusohjelma

Kun palkkio kassaan kilahtataa,
niin satanen tilillesi vilahtaa.

Saat palkkion toteutuneesta toimeksiannosta

Saat reilun suosittelupalkkion asiakkaan ensimmäisestä toimeksiannosta.

Tarjoa 10 % alennus lakipalveluista

Tarjoa 10 % alennus juristin palkkiosta asiakkaan ensimmäisestä toimeksiannosta.

Hae mukaan kumppanuusohjelmaan

Kumppaneita valitaan rajoitetusti, jotta suosittelu olisi kannattavaa.

Painivatko yrittäjätoverisi aina oikeudellisten ongelmien kanssa?

Minulla on tarjota sinulle kumppanuusohjelma, jossa pääset hyötymään yrittäjäkollegoiden oikeudellisista ongelmista tai pikemmin niiden ratkaisusta. Kun yrittäjäkollegasi saa ratkaisun oikeudelliseen ongelmaan, sinä pääset lähettämään laskun minulle.

Tienaat sitä enemmän, mitä enemmän tunnet ajoittain juridisiin ongelmiin ajautuvia yrittäjiä.

Sikaa…tai siis juristia ei yrittäjäkollegasi tarvitse ostaa säkissä. Yrittäjäkollegasi pääsee tutustumaan minuun ja asiantuntemukseeni maksuttoman videoneuvottelun tai puhelun merkeissä.

Palveluun kuuluu myös tyytyväisyystakuu. Jos yrittäjäkollegasi ei ole tyytyväinen tarjoamaani apuun riidanratkaisussa, hän voi ennen haasteen lähetystä tai muuta oikeudellista toimenpidettä keskeyttää toimeksiannon kuluitta. Vastaavasti konsultoinnissa yrittäjäkollegasi maksaa laskun vasta sen jälkeen, kun hän on saanut sitä, mitä on tilannut.

Suosittelupalkkiosi maksu on sidottu siihen, että yrittäjäkollegasi todella maksaa laskun. Saat maksun saapumisen jälkeen tiedon, että olet oikeutettu laskuttamaan Lekantti Oy:tä.

Lähetä minulle hakemus osoitteeseen [email protected]

 

Niko Puranen
OTM, lupalakimies, toimitusjohtaja
Lekantti Oy

Kysymyksiä & vastauksia

Suosittelupalkkio on 100 € + alv 24 %. 

Takaan asiakkaalleni 100 % luottamuksellisuuden. Asiakkaan päätettävissä on, haluaako hän toimeksiannon jälkeen kertoa asiakkuudestaan. Kumppanina et saa tietää toimeksiannon tehneen asiakkaan nimeä tai toimeksiannon sisältöä.

Asiakas saa 10 % alennuksen ensimmäisestä toimeksiannosta, kun asiakas kertoo suosittelijan nimen tai koodin. Tämän tiedon perusteella sinulle maksetaan palkkio, kun asiakas on maksanut laskun. Saat tiedon maksettavasta palkkiosta, jonka perusteella voit lähettää Lekantti Oy:lle laskun verkkolaskuna tai sähköpostitse.

Palkkio täytyy laskuttaa yrityksen tai kevytyrittäjyyspalvelun kautta.

Palkkio maksetaan asiakkaista, jotka ovat tehneet toimeksiantosopimuksen lakipalveluiden tilaamisesta. Kyseessä voi olla konsultointi tai riidanratkaisupalvelu. Palkkiota ei makseta Oikeustiede.comin palveluista tai koulutuksista.